Kinderfeestje Haarlem

Partijtje of feestje organiseren? Met z'n alle op de mega sup!

"Heel leuk kinderfeestje voor 12 jarige dochter op mega sup door Haarlem!! Hele leuke begeleiding, mega vriendelijk en snelle en makkelijke communicatie via de app! Echt een aanrader!! Ook feestje mogelijk op normale sups en tochten voor volwassenen. Gaan het zeker nog n keer doen. Heel erg bedankt!"

kinderfeestje haarlem mega sup

Suppen Haarlem met Kiteflow

Zie je door Haarlem ook vaak tourtjes SUP boards varen? Dat zijn wij! Boek via de website van Supflow. Suppen doet Kiteflow in samenwerking met Supflow.nl. 

Wij bieden ook kinderfeestjes aan op de mega sup van Moai. Dit grote sup board draagt 8 volwassenen of 12 kinderen. Een hele leuke ervaring voor jong en oud! 

“Mooi tochtje door Haarlem gemaakt, heel ontspannen, ook leuk voor kinderen.”

Sabine Hannema

5/5

Geeft Kiteflow 5 sterren

Door de grachten van Haarlem

Suppen door Haarlem is de meest gekozen SUP tour/les bij Kiteflow. Voor kids is het een leuk uitje om samen te werken, te spelen en actief bezig te zijn. Door Haarlem suppen langs alle terrassen en parken is echt een leuke ervaring!

Natuurlijk zijn we afhankelijk van het weer. Een sup tour/les of kinderfeestje gaat bijna altijd door. Mocht het zonnetje niet voluit staan kunnen we altijd nog een wetsuit aantrekken! De binnenstad is goed beschut van de wind wat aan de kust wel anders is. Het suppen is voor iedereen goed te leren. Vind je het toch lastig je evenwicht te houden? Dan kun je ook de ronde zittend of op je knieën doen.

kinderfeestje haarlem mega sup

Partijtje plannen?

Een kinderfeestje van ander half uur bestaat uit een half uurtje omkleden en uitleg. Vervolgens stapt iedereen op de mega sup en gaan we touren! We beginnen in het park waar het lekker rustig is. Iedereen kan dan even wennen aan de balans en de peddels.

Kinderfeestjes zijn bij ons te boeken vanaf 25 per persoon (maximaal 12 kinderen op 1 mega sup). Vanaf +/- 10 jaar is het leuk voor de kids om een tourtje Haarlem te suppen.

Suppen door Haarlem kan al vanaf €25 per persoon (6 personen) voor een ronde van 1,5 uur. Ook kan je een privé tour reserveren of een sup huren. 

Waardevolle spullen kan iedereen achterlaten in onze bus!

SUP hoofdlocatie Haarlem

Onze vaste SUP locatie bevind zich in onze SUPbus. Deze staat ter hoogte van het Dolhuys, net achter het Museumcafé Thuys. Hier verzamelen we en geven we instructie voordat we te water gaan. We hebben het bijvoorbeeld over je houding op het SUP board en hoe je met de peddel om gaat. Dan gaan we het water in, eerst zittend en dan langzaam gaan we proberen te staan, en met wat oefeningen proberen we onze balans te houden op het SUP board. Gaat dit je goed af, dan suppen we de hele ronde.

Wil je niet in de stad? We gaan ook naar Wijk aan Zee en Spaarnwoude.

(Fiets) parkeren

Je fiets kan je parkeren aan de Schotersingel net voor de hekken om richting het Museumcafé Thuys te gaan. Kom je met de auto? De Interparking bij het station is de dichtsbijzijnde parkeergarage.  Je kan natuurlijk ook een plekje vinden op straat.

Tourtjes en routes

In 1,5 uur suppen we de groene route. Als je de sup al snel onder controle hebt en de weersomstandigheden laten het toe dan kunnen we ook de rode route in 1,5 uur suppen.

Met een sup tour van 2,5 uur en de goede controle van het sup board varen we de grote blauwe ronde van Haarlem. Een hele leuke manier om veel van Haarlem te zien.

Er hoeft niet perse een hele ronde worden gevaren als daar geen behoefte voor is. We doen graag wat jij en de groep willen. Geef vooral aan wat je wensen zijn en we maken er een mooie dag van!

Materiaal

Het materiaal is up-to-date van het merk Aqua Inc en Moai wat zeer kwalitatief is. Ben je na afloop verkocht aan het suppen, dan kun je het SUP board meteen kopen. Ook het testen voordat je je eigen SUP board aanschaft is mogelijk bij ons in Haarlem.

suppen haarlem

Is er binnenkort iemand jarig?

Kinderfeestje organiseren?

Wat wil je doen?

kinderfeestje haarlem mega sup

Mega sup

1,5 uur of 2 uur

boeking via Supflow.nl

sup prijzen

Ieder eigen sup

1,5 uur of 2 uur

boeking via Supflow.nl

Je wordt doorverwezen naar onze supflow.nl website om te boeken.

Wat anderen zeggen over onze SUP lessen

kinderfeestje haarlem mega sup

“Super fijne SUPles gehad van Floor van Supflow. Floor is een vakkundige, rustige instructeur die weet wat hij doet. Floor geeft duidelijk en fijn les en kan goed advies geven ook bij aankoop van een sup. Ik heb ook een sup gekocht bij Floor. Suppen is actief en rustgevend tegelijkertijd. Dank voor de super SUP les!”

Stephanie Dumoulin

5/5

Geeft Kiteflow 5 sterren

“We waren op zoek naar een iSup voor beginners en eentje die ook geschikt is voor op zee. Floor heeft ons goed en persoonlijk geholpen om de juiste te vinden en deze ook nog eens snel geleverd. We zijn erg blij met de sup en de service van Kiteflow is echt heel goed.”

Marco Penning

5/5

Geeft Kiteflow 5 sterren

“Suppen ziet er niet alleen leuk uit het is ook super leuk om te doen. Het is snel te leren, Floor legt het goed en duidelijk uit, voor je het weet sta je op het board en heb je zelfs tijd om van de prachtige Haarlemse grachten te genieten.
Aanrader om te doen en nog lekker sportief bezig ook.”

Paul Geurlings

5/5

Geeft Kiteflow 5 sterren

Makkelijk in het contact, snel in het reageren, flexibel en relaxed. Fijne dag gehad op het water in het centrum van Haarlem. Perfecte locatie om op te stappen en te oefenen om vervolgens daarna te genieten van het water en vele mooie stadsgezichten van Haarlem.

BTM 69

5/5

Geeft Kiteflow 5 sterren

Heb je een vraag over suppen?

Wil je graag wat meer informatie? Lees hieronder de meest gestelde vragen. Is niet alles beantwoord? Whatsapp, mail of bel ons!

Gemiddeld hebben cursisten 5 lessen nodig om zelfstandig te kunnen kitesurfen. Vanaf dat punt kan je snel en veilig zelf het water op. Na afronding van de kitesurfcursus krijg je van ons een IKO level 2/3 certificaat waarmee je wereldwijd materiaal kunt huren.

Heb je de cursus bij ons compleet afgerond, dan kun je al aardig op het board blijven staan en weet je precies wat te doen in een eventuele noodsituatie. Je eerste sprong maken is nu een kwestie van oefening.

  • Directe communicatie met instructeur via radio in helm, Bb Talkin;
  • De beste spots van Noord-Holland met kitebus;
  • Kitesurfles locaties; Wijk aan Zee, Schellinkhout, IJmuiden, Muiderberg, Edam en Medemblik;
  • Met elke windrichting staan we op het water;
  • Ontvang een IKO certificaat;
  • Waterstarten wordt gefilmd met een GoPro;
  • Het nieuwste materiaal Naish kitesMystic wetsuits en trapeze;
  • Veiligheid staat voorop met IKO gecertificeerde instructeurs;
  • Veel persoonlijke aandacht:
  • Privéles of met 2 personen.

Kiteflow geeft kitesurfles met wind tussen 11 en 25 knopen (gelijk aan windkracht 4 en een dikke windkracht 6). Als de wind aflandig is (oostenwind), geven we geen kitesurflessen op zee. Met aflandige wind gaan we naar het Markermeer. Via onderstaande links kun je terecht voor actuele windvoorspellingen. Windverwachting Wijk aan Zee en Actuele wind Rijkswaterstaat. Onderaan deze pagina kan je meer links vinden voor wind- en weersverwachtingen.

Heb je een les geboekt en is de windkracht niet wat we verwacht hadden? Dan kan de les helaas niet doorgaan. Geen paniek, dan plannen we gewoon een andere dag in. Met 6 leslocaties is er keus voor elke windrichting! Uiteraard houden we jou elke vleug wind op de hoogte.

Kitesurfen leer je het beste alleen of met 2 personen. 

Met een privéles heb je alleen de volle aandacht van een van onze IKO instructeurs. Je kan snel leren en hoeft niet op andere cursisten te wachten.

Met een 2 persoons kiteles kan je goed naar elkaar kijken, dat heeft zo zijn pluspunten. De aandacht van de instructeur wordt natuurlijk verdeeld maar je kan wel goed van elkaar leren. Kijk hoe de ander het doet als je er zelf wat moeite mee hebt.

Een kiteles met 3 personen kan maar dat raden we eigenlijk af. Vaak moet je wachten op de instructeur als hij/zij met de ander bezig is. Dat vinden we jammer van jou lestijd! 

Helaas.. nee. Een kiteles gaat niet áltijd door.

Als er geen wind is, is het niet leuk om te leren kiten. De kite moet gevangen worden door de wind. Met een windkracht 4 of lager is het simpelweg niet leuk en valt er weinig te leren. Dan spreken we een andere dag af wanneer het jou of jullie uitkomt om te lessen.

Kiteflow heeft 6 locaties daarom is de kans groter dat er met bepaalde windrichtingen de les wél kan doorgaan. We zijn erg flexibel qua locatie en dat is gunstig voor bijvoorbeeld draaiende wind. Het kan dus zijn dat we in Wijk aan Zee hebben afgesproken voor de eerste les en dat dit verplaatst word naar de locatie Schellinkhout aan het Markermeer. Je hoort van ons ruim op tijd wanneer en waarheen het verplaatst gaat worden.

Wijk aan Zee, Schellinkhout, IJmuiden, Edam, Muiderberg, Medemblik.

Aan de kust waait het meestal harder. Daarom geven we aan de kust les als de wind niet krachtig genoeg is in het binnenland. Het voordeel van het binnenland is dat het water vaak stiller is dan aan zee. Dat is perfect om te leren kiten.

Voor de beste ervaring tijdens de les is locatie belangrijk. 

Draait de wind? Neemt de wind af of toe?  Dan is de kans groot dat we naar een andere locatie gaan dan afgesproken. Natuurlijk hebben we op tijd contact over waar de les gaat plaatsvinden. 

7 dagen per week

Ochtendles van 9:00 – 11:30

Middagles van 12:00 – 14:30

Avondles van 18:00 – 20:30 (alleen in de zomermaanden)

We vragen enige flexibiliteit terug omdat we met moeder natuur te maken hebben. Is de wind in de middag gunstiger voorspelt? Dan spreken we liever in de middag af. We laten je niet in het donker tasten, we houden je altijd, minstens 1 dag van te voren, goed op de hoogte van eventuele veranderingen. 

Voor de beste ervaring tijdens de les is locatie belangrijk. 

Aan de kust waait het meestal harder. Daarom geven we aan de kust les als de wind niet krachtig genoeg is in het binnenland. Het voordeel van het binnenland is dat het water vaak stiller is dan aan zee. Dat is perfect om te leren kiten.

Als de wind aflandig is (dus van het land af komt de zee in) dan geven we geen les aan de kust. Het is een no-go voor een kitesurfles aan zee. Dan spreken we dus af op een van de binnenland locaties.

+/- 35 kilo 12 jaar

Vanaf 12 jaar kan je bij ons komen kitesurfen. Age is just a number, het gewicht is namelijk belangrijker. Vanaf +/- 35 kilo kan je veilig leren kiten.

Twijfel je? Stuur ons een berichtje via Whatsapp en we denken graag met je mee.

Kitesurfen is een extreme sport. We raden het ook niet aan om zomaar een kite op te pakken en te gaan spelen. Het is van belangrijk dat je de tijd neemt om het te leren. Fouten maken hoort erbij, met de juiste instructeur ben je al goed op weg!

Eenmaal je eerste les geboekt? Tof! We raden toch wel aan om 2 keer per week of elk weekend een les te volgen. Dan zit het nog vers in je geheugen! 

Natuurlijk mag er ook meer tijd tussen zitten. Helemaal wat in jou agenda past. Uit ervaring weten we wel dat je sneller leert als de lessen niet 2 maanden uit elkaar liggen. 

Voor het testen van een of meerdere SUP-boards maken we een afspraak via de app. Als je na het testen geen supboard koopt dan rekenen we 1 maal verhuur van een sup board a € 30.
Wij geloven in testen want je wilt toch zien en voelen wat je koopt. Zo kunnen wij jou nog beter advies over welk board het beste bij jou past. Testen doen we op onze locatie achter het NS-station in Haarlem.

Ben jij klaar om het water op te gaan?

Leer suppen in Haarlem

SUP board kopen?

Winkelwagen
Winkelwagen